Dongguan Guangchuan Abrasives Technology Co., Ltd

Nieuws

Tips over geëlektroplateerde diamantgereedschap
Tijd vrijgeven: 2022-07-02 11:33:28  Hits: 14

what is geëlektropleerde diamant:

electroplated diamant is gebaseerd op het principe van elektropideneren. De diamantzanddeeltjes zijn gewikkeld en ingebed op het werkstuk metnikkel. Een deel van de diamant zal worden gewikkeld en ingebed op het substraat, en het andere deel zal op het oppervlak worden blootgesteld om een ​​stevige en slijtage te vormen. Vermogen door dichte diamantdeeltjes in te bedden op het oppervlak van metaalwerkstuk. Verschillende slijpools worden vervaardigd door geëlektroplateerd diamantproces.-


features van geëlektropleerde diamant:

de producten gemaakt van geëlektroplateerde diamant zijn samengesteld uit werkstuk en diamantcoating. Daarom kunnen met dit geëlektropleerde diamantafzettingsproces verschillende slijpools met een onregelmatige structuur, klein en dun en hoge precisie worden vervaardigd.

electroplated diamant gebruikt meestalnikkel als de binding tussen diamantdeeltjes en matrix, die stevig inpakken 1

2 of 2

3 diamant op het werkstuk, en de coating zal erg moeilijk zijn, waardoor geëlektropleerde diamant zeer draagt ​​en diamantniet gemakkelijk is om eraf te vallen. Handhaaf de scherpte van diamantdeeltjes lange tijd, de werkefficiëntie van verschillende slijpgereedschappen gemaakt van geëlektroplateerde diamant zal aanzienlijk hoger zijn, en ze zullen meer slijtage zijn. geëlektropleerde diamant:

//it wordt veel gebruikt in optische, elektronische, meubels, constructie en andere industrieën-

-

voorgaand: Belangrijkste factoren die de sli...

volgende: Sintertips